Zeeuwse Triomeeting editie 2022

Het is inmiddels een hele mooie traditie geworden: de gezamenlijke jaarlijkse bijeenkomst van de Zeeuwse Tafelrondes SchouwenDuiveland, Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Afwisselend wordt deze gehost door één van de tafels, dit jaar was de beurt weer aan ons.

Na een periode van Corona beperkingen was het weer een verademing. Dit jaar extra bijzonder want alle voorzitters van de Tafels hebben Zeeuws-Vlaamse roots, dat moest uiteraard even uitgedragen worden. Verder werd de bijeenkomst vereerd met het bezoek van districtsvoorzitter Koen Coppens en Area Chairman Harmen Boot.

Het was wederom een erg geslaagde avond waarbij we tevens het nieuwe (Zeeuwse) fundraise initiatief Zeeuwsch Tafelbier lanceerden.

De meesten werden de volgende dag wakker met een lichte kater en de constatering dat er wederom diverse attributen waren ontvreemd. Het duurde echter niet lang voordat onze Zeeuws-Vlaamse vrienden kleur bekenden: de imposante buit bestaat uit banners, borden, voorzittershamer, vaantje en pins. Die mogen we dus terug gaan halen tijdens de Euromeeting in Zeeuws-Vlaanderen.