CuliTafel steunt 100 minima in Zeeland met gratis Roompot vakantie

Culitafel 2015, het culinaire charity event van Zeeland steunt 100 minima in de regio. De vakantie worden mogelijk gemaakt door Roompot Vakanties. De gift werd vrijdag avond tijdens een bijzonder diner in de voormalige Machinefabriek te Vlissingen overhandigd aan Stichting Vakanties Minima. Deze lokale vrijwilligersorganisatie zet zich hard in om gezinnen in achterstand situaties even de zorgen te kunnen laten vergeten tijdens een georganiseerde groepsvakantie.

CuliTafel is een uniek evenement georganiseerd door vrijwilligers van de Ronde Tafel Walcheren waarin gastronomie, hoogstaand entertainment en steun aan een lokaal goed doel worden verenigd. Bij de derde editie waren circa 350 gasten aanwezig. Tijdens het avondvullend programma zijn de gasten getrakteerd op een gastronomisch 6 gangen diner inclusief dranken.

De gangen werden dit jaar verzorgd door ambitieuze en getalenteerde Zeeuwse chefs, te weten De Gespleten Arent (Middelburg), Meliefste (Wolphaartsdijk), Het Binnenhof (Goes), Food Lab Zeeland (Scalda – Nehalennia), Gasterij Rubens (Kamperland) en SEC Catering (Vlissingen). Onder anderen feestband Glance, Elvis en zangeres Edsilia Rombley kwamen de avond geheel in stijl afsluiten.

Meer informatie, foto’s en video’s zijn te vinden op de website www.culitafel.nl. Bekijk ook eens de trailer www.culitafel.nl/trailer en www.facebook.com/culitafel