Culitafel 2019 groot succes!

Vrijdag 29 maart 2019 gaat de boeken in als een bijzonder geslaagde avond.

Circa 350 gasten hebben genoten van een heerlijk diner verzorgd door niemand minder dan Thijs Meliefste, ondersteund door een geweldig optreden van de Swinging Affair Bigband.

Nadien kon men een gokje wagen aan de Roulette en Black Jack tafels. De beste spelers gingen naar huis met één van de unieke prijzen. En om het geheel compleet te maken werd de avond swingend afgesloten door Act on Demand.

Bedankt!

Een avond als deze kost de nodige inspanningen van alle betrokken partijen, wij zijn daarom ook iedereen die aan de totstandkoming een bijdrage heeft geleverd bijzonder dankbaar! 

Maar natuurlijk vooral u als gast, bedankt voor uw aanwezigheid en positieve bijdrage aan ons goede doel!

Stichting Hoogvliegers

Ronde Tafel 26 Walcheren had zich tot doel gesteld om een heuse “Mini Hoogvliegers Dag”, als aanvulling op de officiele Hoogvliegers dag, in Zeeland te kunnen organiseren.

Op deze dag creëren we de mogelijkheid om zieke kinderen een onvergetelijke beleving te bieden; een verzorgde rondvlucht vanaf Midden Zeeland om even de zorgen te kunnen vergeten.

Houd onze Facebook pagina in de gaten om de ontwikkelingen rondom deze speciale dag te kunnen volgen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

De indruk van de avond gonst nog enige tijd door, gelukkig hebben we dankzij Suzan Fotografie de foto’s nog. Een eerste impressie is al hier te bekijken. Binnenkort vindt u het volledige foto verslag op onze Facebook pagina.


Nogmaals dank aan iedereen voor deze bijzonder geslaagde vierde editie van Culitafel. Graag tot ziens op een volgend evenement van Ronde Tafel 26 Walcheren.

Organisatie Culitafel 2019