60 jaar oud en bruisend van leven!

VLISSINGEN, 14 APRIL  Round Table Walcheren, 60 jaar oud en bruisend van het leven. Op 31 maart vierde Tafelronde Walcheren haar oprichting 60 jaar geleden als 26e tafelronde in Nederland. Ondanks deze gevorderde leeftijd blijft de club dankzij het statutair vertrekken van zijn leden op hun 40e een jonge club. Deze formule zorgt ervoor dat het een gemêleerd gezelschap blijft van steeds wisselende samenstelling zodat het geen ingedut stelletje ouwe z….n wordt.

Dit is ook een van de grote pluspunten van onze club. Al 60 jaar kunnen jonge mannen hier inspiratie opdoen en de tafelcredo’s hooghouden: Adopt, Adapt en Improve. Echter Tafelronde Walcheren is ook uniek in het feit dat er ruimte is voor een meer ontspannen, ongedwongen sfeer waar ieder zijn mening kan spuien, onder het genot van een hapje en een sapje. Jasjes en dasjes zijn ons vreemd, amicaliteit kenmerkt ons des te meer.

Deze vriendschap hebben we niet alleen onder elkaar maar delen we ook met andere tafels, graag vermelden we hier onze zustertafel uit Leuven waar we op regelmatige basis gezellige twinvergaderingen mee hebben. Graag willen wij deze contacten onderhouden en liefst verder uitbreiden zodat de Tafelronde Walcheren een bruisende en dynamische vereniging blijft voor minstens nog eens 60 jaar